Mojito
Recepty, tipy a rozvoz ingrediencí pro přípravu tohoto míchaného nápoje.

Takzvaný simple sirup, neboli jednoduchý sirup, je již podle názvu jednoduchý proces zpříjemnění práce s cukrem. Nemusíme ho tudíž nijak dlouze rozpouštět, jako v čaji či kávě, protože cukr v tekuté podobě nádherně instantně splyne s ostatními tekutými složkami v drinku. Navíc vám tento proces dá možnost být kreativní a vytvořit si téměř jakýkoliv sirup v domácím prostředí.
Jak na to? Je to velmi prosté. Královský cukrový rozvar se tvoří za pomoci 1kg krystalového cukru, který smícháme s 0,7l vroucí vody. Cukr vysypeme do menšího hrnce s vroucí vodou. Za stálého míchání můžeme sledovat rozpuštění krystalků cukru (mícháme dokud se úplně nerozpustí) a pomalý vznik toho nejjednoduššího sirupu na světě – Simple Sirupu.